Rear Extension in Great Holm

We had worked with these clients before, and having successfully remodelled their previous house they had decided that it was time to move on. The house that they consequently bought was much larger, but the layout didn’t work for them. When there is so much to be done in the way of re-decorating it can stress some people out, but not these clients. If you can figure out the points that are wrong with the architecture of the house and how to rectify them it’s worth doing, even if it’s a smaller ‘facelift’. Working out how to solve these problems is our job, and we can always find a way.

In the end, the changes made to the layout turned out to be quite modest; relocating the kitchen plus the addition of a garden room at the back has made all the difference. Sadly, the planning authorities had vetoed the external changes we had proposed which is unusual, but it happens sometimes.

Although most of our clients get a kitchen designer in, we always show a working kitchen layout on our schemes (plans), because it’s important for us to show a space that functions well as a kitchen. In this particular case our clients are very much into their food and cooking; so we worked together with them and ended up with a design that is not only practical but looks good too. During this design process, the clients were always thinking about their decor and where it would go, we love what they’ve done with the space provided.

We’re pleased to say that our clients are very happy with the outcome, and we were happy to assist.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *