Garden Room in Bletchley.

Our clients wanted to replace a conservatory with a room that they could use all year round. The old timber conservatory was in need of replacement as it was rotten in places, but rather than opt for a newer plastic conservatory (which would still have a limited life expectancy) they wanted to invest their money wisely by extending their house and create what we would call a ‘garden room’. They believe, as we do, that this would be a longer lasting asset. They also wanted to create a more integrated layout so that the ‘garden room’ became a space to be used in conjunction with the kitchen, and also formed the ‘hub’ of the house, connecting with the lounge and the garden.

The exterior was intended to be simple, unostentatious and blend in with the existing building.

The clients are delighted with the results as it gives them everything they required.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *