Garden room

Enjoy your garden.

This particular project was completed without any drama (which is the best way in our opinion), and so we have another satisfied client.

VID rear before VID

Our client wanted a garden room that could be enjoyed all year round without it costing a fortune in bills when winter shows up (which in the UK could happen at any given time, regardless of the time of the year). The challenge, as always, was to produce a light and airy room that connect with the garden and the rest of the house, without disturbing the aesthetics of the overall look of the property.

VID side best enhanced VID best inside

 

We also advised reshaping the garden a little to accommodate this room, and rebuilding of a garden wall to create an adjacent outdoor sun space, creating something with the feel of another room.

Written by Tony Keller – Building Tectonics Ltd.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *