Extension

A new lounge space.

One of our clients and his family already had a very pleasant house prior to getting any work done to it, but he required more room. It was essential that the new lounge area connected with the large rear garden and that it gave the feeling of spaciousness. An existing extension had to be demolished to create the space which was needed for the new extension.

A fair amount of careful thought was put into the arrangement upstairs to make the most of the additional area and produce aesthetically pleasing spaces. The stairs to an earlier loft conversion were altered to greatly improve access and create a better landing area.

The loft over the new extension was also utilized and once connected with the earlier loft conversion, formed a great play room come study area.

Sometimes the enlargement of a house can be the catalyst to allow improvement to existing spaces, as was proved in this case.

Untitled

Written by Tony Keller – Building Tectonics Ltd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *